Onze klanten aan het woord

Vraag je je af hoe het is om samen te werken met Finezz? Er is niemand die je dat beter kan uitleggen dan onze klanten zelf.

Katrien Van Geystelen helpt met Sparklin Voice ondernemende professionals meer impact te maken met hun stem, verhaal, présence en communicatie.

“Ik waardeer het advies en de proactiviteit van Finezz enorm en ben blij dat ik meer inzicht heb in onze cijfers en mogelijkheden.”

Ik zag een boekhouder hebben als een formaliteit, iets wat je gewoon nodig hebt als ondernemer. Nu pas besef ik hoeveel meer het voor een ondernemer kan betekenen om een boekhouder naast je te hebben die met je meedenkt.”

Via zijn vader kwam dr. Anthony De Smet bij ons kantoor terecht. Van de dagelijkse boekhouding tot de aankoop van zijn nieuwe huis: ondertussen is deze vaatchirurg al 10 jaar vaste klant bij Finezz.

“Ik was op zoek naar iemand met wie ik op dezelfde golflengte zat en die me zou helpen in de groei van mijn zaak. En dat vond ik allemaal bij Finezz.”

“Mijn vrouw staat op het punt om een vennootschap te starten en ook zij rekent op Finezz om alles te regelen, nadat ze zag hoe gemakkelijk het bij mij ging.

Trui Deneir is zelf niet zo thuis in de financiële kant van haar zaak, maar kan bij Finezz altijd terecht met haar vragen.

“Ik waardeer het advies en de proactiviteit van Finezz enorm en ben blij dat ik meer inzicht heb in onze cijfers en mogelijkheden.”

“Mijn collega-tandartsen hadden absoluut gelijk over Finezz: dit is dé fiscaal expert die je nodig hebt. Het is een wereld van verschil.”

“Hier ben je geen nummer, maar voel je dat ze proactief bezig zijn met jouw dossier. Finezz helpt me om te optimaliseren en automatiseren.”

“Fiscaal en financieel inzicht én professionele ondersteuning voor je groeiende onderneming? Reken net zoals Desindo uit Gent op boekhoudkantoor Finezz.”

“Finezz staat altijd aan mijn zijde. Ook toen ik bij de bank een lening aanvroeg voor mijn fotostudio voelde ik me prima begeleid dankzij fijn advies en een strak financieel plan.”

“Het grootste voordeel? Finezz is zoveel meer dan een standaard boekhoudkantoor. De grootste troef in onze samenwerking zit in het strategische advies op financieel en fiscaal vlak.”

“Mijn dossier wordt persoonlijk en op maat van mijn noden behandeld.”

“Het hechte team van Finezz bestaat stuk voor stuk uit professionals.”

“Dankzij het onderbouwde advies van Finezz maken we de juiste beslissingen voor onze praktijk.”

“De proactieve aanpak van Finezz is een meerwaarde voor mijn bedrijf.”

Finezz, ook jouw boekhouder?

Plan je vrijblijvende kennismaking in en bepaal zelf of wij het boekhoudkantoor zijn dat je zoekt.