Katrien van Sparklin Voice over Finezz Accountants

Katrien Van Geystelen helpt met Sparklin Voice ondernemende professionals meer impact te maken met hun stem, verhaal, présence en communicatie. Sinds 2021 is ze klant bij Finezz Accountants, waar ze vooral het vertrouwen weet te appreciëren.

“Ik was op zoek naar een boekhouder waar ik gehoord werd, iemand die met me meedacht. Via-via ben ik bij Julie terechtgekomen. Julie is een fijne madam die van aanpakken weet, die durft out of the box te denken en berekende risico’s durft te nemen. Ze houdt je niet klein, maar denkt juist mee over de groei van je bedrijf en dat was precies wat ik nodig had. Ook mijn dossierbeheerder Sofie kijkt niet op me neer als ik – naar mijn gevoel – onnozele vragen stel, maar ze antwoordt altijd heel vriendelijk en wijst me daarnaast ook kordaat op fouten of dingen die niet kloppen. ”

Katrien VAn Geystelen

Sparklin’ voice

Hoewel Katrien en Sofie elkaar nog nooit live hebben gezien, ervaart Katrien de samenwerking met het boekhoudkantoor als erg vertrouwd. “Vroeger ging ik elk kwartaal met mijn map naar mijn boekhouder en wist ik nog niets. Bij Finezz gebeurt alles online, maar heb ik tenminste wel antwoorden. Dat toont aan dat het niet gaat om de fysieke nabijheid.”

Het feit dat haar dossierbeheerder altijd voor haar klaarstaat, weet Katrien zeer te appreciëren: “Ik word zelf niet warm van cijfers. Wel van geld op mijn rekening te zien (lacht), maar niet zozeer van het uitzoeken van btw-regels en dergelijke. Zo had ik een tijd geleden een trainingsopdracht bij een internationale organisatie. Bleek dat voor de btw en facturatie nog niet zo simpel te zijn. Terwijl ik al half in paniek sloeg, zocht Sofie het met plezier voor me uit en gaf ze me binnen de dag een helder antwoord waarmee ik weer verder kon. Zo’n back-up waarop je altijd kan vertrouwen, dat heeft elke ondernemer nodig.”

Eén voor allen, allen voor één

Behalve de dagelijkse boekhouding, kon Katrien ook voor de overstap naar haar vennootschap rekenen op de hulp van ons kantoor. “We hebben samen ongeveer een jaar voorbereid aan die overstap. Ik kreeg heel wat advies en op een gegeven moment hebben we de knoop doorgehakt. Daarna was het eigenlijk allemaal heel snel beklonken. Julie en co hebben het denkwerk gedaan en hebben alles opgevolgd. Zij hebben alles voor mij geregeld, ik moest alleen maar betalen (lacht). Ik heb in die tijd naast Julie en Sofie nog meer mensen van het team gezien, het leek wel alsof heel het kantoor bezig was met mijn dossier. Dat was natuurlijk niet echt het geval, maar zo voelde het voor mij wel aan, wat heel aangenaam is. Ook de notaris met wie we de oprichting van de vennootschap regelden, was een dame die zowel ik als Julie kenden en die op dezelfde golflengte zat, wat maakte dat ik echt een groot vertrouwen had in deze samenwerking.”

Voor Katrien loopt de samenwerking met Finezz gesmeerd. Ben jij als dienstverlener zelf ook op zoek naar een boekhouder die met je meedenkt en als een back-up voor je klaarstaat? Boek nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek en we bekijken hoe we jou kunnen helpen.

Zoek jij ook een boekhouder die met je meedenkt?

Kies dan net als Katrien voor strategisch boekhoudkantoor Finezz.