FINEZZ ACCOUNTANTS

Boekhoudkantoor voor tandartsen

Ben je als tandarts op zoek naar een boekhouder? Finezz werkt al 35 jaar voor (para-)medische klanten, waarvan tandartsen het grootste deel uitmaken. Een tandartsenpraktijk runnen is puur ondernemerschap binnen de medische sector. Daarom kan je bij ons rekenen op gespecialiseerd advies voor de uitbouw en groei van jouw tandartspraktijk.

Waarom tandartsen kiezen voor Finezz

De sector van tandartsen is al jarenlang de nummer één expertise binnen ons boekhoudkantoor. Doordat we ons richten op (para-)medische beroepen, konden we in deze sectoren een diepgaande kennis en ervaring opbouwen.

  • We weten maar al te goed dat een tandartsenpraktijk een echte onderneming is. Met o.a. personeel, investeringen, samenwerkingsverbanden en contacten met labo’s.
     
  • Een tandartsenpraktijk opstarten of overnemen is een enorme investering. Met een sterk financieel plan helpen we jou met de uitbouw ervan.
     
  • Na al die jaren kunnen we tientallen cases vergelijken, waardoor we realistische inschattingen kunnen maken en onderbouwd financieel advies geven.
     
  • We kennen het reilen en zeilen in alle mogelijke samenwerkingen tussen tandartsen onderling, waardoor we kunnen inspelen op elk scenario.

“Het team van Finezz staat ons altijd met raad en daad bij. Zo voelen wij ons ondersteund wanneer we belangrijke beslissingen nemen voor onze praktijk.”

– Annelore & michaël van tandpunt Vinderhoute uit Lievegem

De sterktes van Finezz

“Ik kreeg bij Finezz voor het eerst een tussentijds overzicht van mijn cijfers. Dat had ik nog nooit eerder ontvangen. Nu heb ik zelf ook een beter inzicht in mijn financiële zaken. Super! En alle issues die er voorheen waren, zijn meteen correct en op een legale manier rechtgezet. Mijn collega’s hadden absoluut gelijk over Finezz: dit is de fiscaal expert die je nodig hebt!”

– Tom van Tandartsen De Wit

Alles digitaal met

Yuki en Dentadmin

Wij gaan volop voor digitalisering. Door de koppeling van ons boekhoudprogramma Yuki met Dentadmin verloopt jouw administratie nog eenvoudiger. Wil je een update van je cijfers bekijken? Dat kan met een simpele klik!

Finezz, ook jouw boekhouder?

Finezz zorgt voor jouw boekhouding zoals jij zorgt voor je patiënten. Wij ondersteunen je tandartsenpraktijk op boekhoudkundig en fiscaal vlak, zodat jij gerust kan ondernemen. Maak kennis met de experten van Finezz en bepaal zelf of wij het boekhoudkantoor zijn voor jouw praktijk.