Tandartsen De Wit uit Alken over Finezz

In maart 2021 hakte tandarts Tom De Wit de knoop door: hij besliste om na meer dan tien jaar van boekhouder te veranderen en klant te worden bij Finezz. Een beslissing waarvan hij allesbehalve spijt heeft.

“Ik was eigenlijk nooit honderd procent tevreden bij mijn vorige boekhouder. Om de een of andere reden kreeg ik elk jaar controle van de fiscus en er werden dan vaak foutjes gevonden in de boekhouding, waarvoor de boekhouder zelf geen verantwoordelijkheid opnam. Het leidde tot een vertrouwensprobleem. Dus vroeg ik raad aan collega-tandartsen. Een naam die erg veel viel, was die van Finezz.”

Tom de Wit, tandarts

Grootstraat 81, 3570 Alken

Positiviteit en professionaliteit

“Ik tastte eerst wat af. Ik nam contact op met Finezz en vroeg al een aantal tips over enkele boekhoudkundige kwesties specifiek voor mijn beroep. Het bleek meteen een succes. Ik was écht iets met de info en de mogelijke oplossingen die Julie en Leen me aanboden. De positiviteit en de gefundeerde opinie van het accountantskantoor verrasten me.”

Altijd correct en helder

Intussen rekent Tom al meer dan een half jaar op Finezz en is hij zeer te spreken over de samenwerking. “Ik kreeg plots een tussentijds overzicht van mijn cijfers voor me. Dat had ik nog nooit eerder ontvangen. Nu heb ik zelf ook een beter inzicht in mijn financiële zaken. Super! En alle issues die er waren, zijn in die korte tijd correct en op een legale manier rechtgezet. Mijn collega’s hadden absoluut gelijk over Finezz: dit is de fiscaal expert die je nodig hebt. Het is een wereld van verschil!”

Gerust voor de toekomst

De discussie over de btw-regeling voor tandartsen houdt aan. Als btw aanrekenen echt verplicht wordt voor niet-medische ingrepen, betekent dat extra boekhoudkundig werk. Maar Tom heeft er alle vertrouwen in dat het perfect geregeld wordt. “Ik weet dat Finezz me de juiste ondersteuning zal bieden en maak me er dus geen zorgen over. Zelfs als er toch weer een belastingcontrole volgt, zit het goed. Alles zal sowieso in orde zijn.”

Ben je als tandarts op zoek naar een betrouwbare boekhouder?

Bij Finezz Accountants staan we jou bij met betrouwbaar financieel en fiscaal advies.