Boekhoudkantoor voor vrije beroepen en dienstensector

Vrije beroepers komen al 35 jaar thuis bij boekhoudkantoor Finezz. Doordat wij ons specifiek toespitsen op professionals in de (para-)medische sector, diensten en vrije beroepen, kunnen wij gespecialiseerd, persoonlijk financieel advies geven op maat van jouw business.

Waarom Finezz dé boekhouder is voor jouw sector

We hebben een groot hart voor vrije beroepen en dienstverleners. Zo hebben we de afgelopen decennia ervaring opgebouwd in dossiers voor o.a. advocaten, architecten, dierenartsen, consultants, fotografen, managementvennootschappen, coaches en (marketing-)agencies.

“Finezz is zoveel meer dan een standaard boekhoudkantoor. De grootste troef in de samenwerking met Finezz zit in het strategische advies op financieel en fiscaal vlak.”

– Vincent Van der Mast van advocatenkantoor TLA uit Roeselare

Waarom onze klanten voor ons kiezen

“Proactief en transparant zijn twee eigenschappen die perfect bij Finezz passen. Toen er bijvoorbeeld bij de bank iets bleef liggen, of er een coda-mandaat nog in orde moest gebracht worden, hoefde ik me daar geen zorgen over te maken. Dat zijn dingen die bij mij onderaan de to-dolijst terechtkomen, maar waarvan ik weet dat mijn dossierbeheerder dit voor mij opvolgt en me hierbij helpt.”

– Eveline Lemahieu van Smartass Academy

Finezz, ook jouw boekhouder?

Wij ondersteunen je op boekhoudkundig en fiscaal vlak, zodat jij gerust kan ondernemen. Maak kennis met de experten van Finezz en bepaal zelf of wij het boekhoudkantoor zijn voor jouw business.