Advocaat Vincent Van der Mast van TLA uit Roeselare over Finezz

TLA uit Roeselare staat als gespecialiseerd advocatenkantoor cliënten bij in de aanpak van juridische problemen op het vlak van transport en logistiek. Ze doen dat vanuit vier vestigingen in Europa met een grote deskundigheid. En natuurlijk verwachten ze van hun boekhouder dezelfde professionaliteit, ervaring en betrokkenheid.

“Ik werk al samen met Julie van Finezz sinds mijn start als zelfstandig advocaat in 2015. En inmiddels rekent ook mijn kantoor TLA al een drietal jaar op haar diensten. Het grootste voordeel? Finezz is zoveel meer dan een standaard boekhoudkantoor. Het boekhoudkundige aspect loopt natuurlijk vlot en correct: onze interne administratieve medewerker doet de inboekingen en Finezz verwerkt alles netjes, brengt de vennootschapsbelasting en btw-aangiften in orde, enzovoort. Maar de grootste troef in de samenwerking met Finezz zit in het strategische advies op financieel en fiscaal vlak.”

Advocaat Vincent Van der Mast

Bruggesteenweg 315, 8830 Hooglede (Roeselare)

Strategisch advies bij belangrijke beslissingen

“Om een voorbeeld te geven: onlangs wilden we een nieuw kantoorgebouw aanschaffen. Maar niet zonder met Finezz te overleggen natuurlijk. We legden onze plannen voor en kregen een aantal handige simulaties. Die inzichten hielpen ons bij onze keuze.”

Dé boekhouder voor vrije beroepen

“Ik vind het ook geruststellend dat Finezz voldoende specialisatie heeft in mijn sector. Hun focus op onder meer vrije beroepen loont. We zijn zelf al op de hoogte van heel wat regelgevingen en verplichtingen, maar dankzij Finezz krijgen we altijd gerichte antwoorden en weten we dat alles praktisch gezien ook goed geregeld is.”

Tijdbesparende tools

“Zelf maak ik ook gebruik van de digitale tools van Yuki. Zo heb ik op elk moment een helder overzicht van de financiële situatie. Ik zie meteen welke documenten er al voorhanden zijn, welke bestanden Finezz nog van me moet ontvangen, enzovoort. En dat allemaal digitaal. Dat is erg tijdbesparend!”

Een boekhouder die meedenkt

“Waarom ik Finezz zou aanraden als boekhouder? De klantgerichtheid, reactiesnelheid en proactieve instelling zijn opvallend. Finezz neemt geen afwachtende houding aan. Zien ze dat er iets beter kan? Zijn er voorstellen in ons voordeel? Dan horen we dat meteen. En bij de minste vraag hebben we vlug antwoord. Dat werkt fijn!”

Zoek jij ook een boekhouder die met je meedenkt?

Kies dan net als advocaat Vincent Van der Mast uit Roeselare voor strategisch boekhoudkantoor Finezz.