Hoe wij werken

Jij bent meer dan je cijfers. Je bent een ondernemer. Een mens met een eigen verhaal. Daarom kiezen we bij Finezz voor een persoonlijke aanpak waarbij jij en je bedrijf centraal staan. We zorgen er niet alleen voor dat de cijfers kloppen, maar we denken met je mee over de volgende hoofdstukken in je verhaal. Onze 3 pijlers zijn meer dan mooie woorden op een website, maar waarden die je als klant ervaart in alles wat we doen.

Dit is waar Finezz voor staat

Follow up

Je persoonlijke dossierbeheerder kent je onderneming door en door. Bij elke beslissing kun je rekenen op onderbouwd advies en begeleiding. Je wilt grip op je financiële situatie, want achter al dat cijfermateriaal schuilen investeringen, aanwervingen, ideeën en dromen die met de nodige precisie opgevolgd moeten worden.

Inzicht = Impact

Als ondernemer verwacht je duidelijkheid over je financiële situatie. Inzicht in en voeling met je boekhouding is daarbij essentieel. Je wilt op elk moment je boekhouding kunnen raadplegen en ontvangt graag tussentijdse cijfers zodat je op elk moment gegronde beslissingen kan maken.

No Nonsens

Onze accountants vertalen vakjargon naar mensentaal en beschouwen een hands-on aanpak als één van hun kernwaarden.

Efficiënt

Efficiënt werken creëert tijd. Daarom kiezen we voor digitale vereenvoudiging in combinatie met persoonlijk contact. Een (virtuele) meeting met je vaste aanspreekpunt, facturen digitaal inleveren, een boekhouding die altijd up-to-date is… Alles verloopt zo doeltreffend mogelijk. Zo kun jij de groei van je zaak optimaal opvolgen.

ZZzzzzz

We’ve got you covered. Onder onze vleugels slaap je als ondernemer op je twee oren. 

Samenwerken?

Meer dan 35 jaar ervaring betekent niet ‘oubollig en stoffig’. Wij gaan voor de winnende combinatie van digitaal en menselijk in onze aanpak. Finezz is het boekhoudkantoor voor de ondernemer die op zoek is naar een partner voor een financieel gezond en groeiend bedrijf. Ben jij klaar voor een frisse kijk op je financiën?