Not your ordinary accountants

Cijfers zijn niet jouw ding? Gelukkig wel het onze! Bij Finezz zijn we een klein, hecht en gedreven team. En dat voel jij als klant.

We zijn ervan overtuigd dat de warmte binnen ons team afstraalt op de manier waarop we met onze klanten omgaan. We werken samen om al onze klanten vooruit te helpen.

Maak kennis met de mensen aan wie je jouw financiën kan toevertrouwen.

Julie Van der Mast

Bestuurder & partner finezz, accountant ITAA

Wist je dat… Julie al eind 2016 medebestuurder werd? Deze dame weet wat ze wil en gaat ervoor.

Haar drive: Als dochter van een arts heeft ze van dichtbij beleefd hoe belangrijk het is voor een zelfstandige in de medische sector om iemand aan je zijde te hebben die op financieel vlak met je meedenkt. Net zoals je patiënten hun gezondheid aan jou toevertrouwen, verdien jij iemand aan wie je met een gerust hart de financiële gezondheid van je zaak kan toevertrouwen.

Fun Fact: Julie is geboren in hetzelfde jaar als de oprichting van het kantoor. Als dat niet #meanttobe is!

Leen Naeyaert

Partner finezz & Stagiair-accountant ITAA

Wist je dat… Leen sinds eind 2022 mee partner is? Ze heeft grote ambities en kan niet wachten om samen met Julie het kantoor verder uit te bouwen.

Haar drive: Strategisch meedenken met klanten, hen meer inzicht geven in hun cijfers en helpen om hun boekhouding te optimaliseren, daarvan leeft Leen helemaal op.

Fun Fact: boekhouding zit Leen in het bloed, want haar moeder oefende hetzelfde beroep uit. Al had het evengoed anders kunnen lopen, want ze heeft ook een hart voor informatica, wat in onze digitaliserende sector goed van pas komt!

Sylvie van den Berge

Dossierbeheerder

Wist je dat… Sylvie de allereerste vaste werknemer was bij dit kantoor? Ze begon in 2001 als stagiaire en is – tot onze vreugde – blijven plakken.

Haar drive: Sylvie deinst er niet voor terug om haar klanten op een kordate en tegelijk hartelijke en begrijpelijke manier te wijzen op hun administratieve taken en fiscale plichten.

Fun Fact: Sylvie heeft een Chiro-hart. Ook nu nog zet ze zich als oud-leidster in bij hun evenementen. Al heeft ze ondertussen ook een andere passie gevonden in de badminton-competitie.

Sofie De Muynck

DOSSIERBEHEERDER

Wist je dat… Sofie af en toe kan genieten van good old fashioned “papieren doen”? Al is digitaal werken wel een stuk makkelijker en vlotter.

Haar drive: Impact maken. Boekhouder zijn draait om meer dan de cijfertjes, maar ook om de mensen en hun verhaal. Empathie en psychologie zijn onontbeerlijk in onze job. Sofie haalt enorm veel voldoening in zien wat haar klanten bereiken, wetende dat zij daar op haar manier aan kon bijdragen.

Fun Fact: Deze boekhoudster is helemaal into darts en doet zelfs mee aan wedstrijden. Al is de voetbalwereld haar ook niet onbekend.

Jeroen Van der Mast

Assistent-Dossierbeheerder

Wist je dat… hij echt van tuinieren houdt? Zijn moestuin en jungle-in-de-living bewijzen dat.

Fun Fact: je hebt de gelijkenis misschien al gespot. Jeroen is de jongste broer van Julie.

Deel uitmaken van deze bende? We zijn altijd op zoek naar de juiste mensen om ons team aan te vullen. Check onze vacatures!

Sandra De Cuyper

Dossierbeheerder, Accountant ITAA

Wist je dat… dit energiebommetje verantwoordelijk is voor de aangiften personenbelasting voor zo goed als alle klanten van dit kantoor?

Haar drive: Sandra heeft ervaring bij andere, grotere kantoren, en houdt net van de kleinheid van ons kantoor. Geen competitie, maar er samen als één team elke dag staan voor je klanten en hen zien groeien met hun bedrijf, is wat Sandra zo waardeert aan haar job.

Fun Fact: 3 maanden per jaar verblijft haar man aan de andere kant van het land voor de vlasoogst. Gelukkig heeft Sandra meer dan genoeg om handen met hun 2 kinderen en grote vriendengroep om het gemis op te vangen.

Katelijn Descheemaeker

ASSISTENT-DOSSIERBEHEERDER

Wist je dat… Katelijn ooit begonnen is aan de studie verpleegkunde, maar dat ze liever met haar neus in de boeken zat dan dat ze in de praktijk stond? Daarom koos ze voor die andere passie: cijfers en paperassen.

Haar drive: De diversiteit in haar job en de vele opleidingsmogelijkheden houden Katelijn voldoende geprikkeld. In de weer zijn voor haar klanten zorgt ervoor dat de tijd voorbij vliegt.

Fun Fact: Katelijne is ook naast het werk een sociale bezige bij, ze de deed heel wat vrijwilligerswerk en verkent graag met haar man en kinderen La Douce France. En wil je Katelijn leren kennen, nodig haar uit voor een wandelingetje, want dat is volgens haar de beste manier om écht met elkaar te babbelen.

Olivia De Loof

Office Assistant / Assistent-Dossierbeheerder

Wist je dat… Olivia een echt mamaatje is in ons kantoor. Ze draagt niet alleen zorg voor onze eigen administratie, maar ook voor de collega’s en onze klanten.

Haar drive: Zorg dragen voor de klanten. “We’ve got your back” is haar motto. Ook als jij iets over het hoofd ziet, is Olivia er om je te ondersteunen en te helpen.

Fun Fact: Olivia is jarenlang verpleegster geweest en heeft zich omgeschoold tot bediende boekhouding om haar zelfstandige man te ondersteunen. Als er een moeilijke medische term te ontcijferen is, kunnen we bij haar terecht. Naast het werk is Olivia ook een erg sportieve mama van 2.

Anup Subedi

ASSISTENT-DOSSIERBEHEERDER

Wist je dat… Anup de jongste is én (voorlopig) enige man in ons team? Hij ondersteunt Sylvie bij de dossiers die zij onder haar hoede heeft.

Zijn drive: Soms is een interesse in cijfers (iets wat zeker niet iedereen heeft) genoeg om te weten welke richting je uit wil. Al kijkt Anup er ook naar uit om nog meer bij te leren en op termijn zelf zijn eigen dossiers te beheren.

Fun Fact: Na het werk vind je Anup in een heel andere wereld: bij het gamen duikt hij in fictieve werelden waar hij zich uitleeft en zijn strategisch denkvermogen aanscherpt.

Laura Vandenbussche

Assistent-Dossierbeheerder

Wist je dat… rechtstreeks van de schoolbanken ons kantoor is binnengewaaid? Haar jeugdig enthousiasme is de perfecte aanvulling voor ons team.

Haar drive: ZLaura is gedreven om bij te leren en te groeien in haar job, waardoor ze alles wat haar collega’s Sylvie en Leen haar aanreiken gretig opneemt. De altijd veranderende wereld van boekhouden en fiscaliteit houdt haar geboeid en wie weet kan ze ooit zelf als dossierbeheerder ondernemers helpen om inzicht te krijgen in hun cijfers.

Fun Fact: In 2022 ging ze voor het eerst snowboarden en sindsdien heeft de microbe haar goed vast. Al kan ze evengoed genieten van wroeten in de aarde om de tuin lente- en zomerklaar te maken.

“We nemen niet alleen je boekhouding over, we geven je inzicht in je cijfers en maken de boekhoudkundige taal verstaanbaar voor jou, zodat je op elk moment weet hoe je ervoor staat.”

– Julie Van der Mast, zaakvoerder van Finezz

Wil je met team Finezz aan de slag?

We zorgen voor inzicht in je financiën en gaan samen voor de groei van je zaak.