Boekhoudkantoor voor ondernemers, start-ups en scale-ups

Ambitieuze ondernemers komen thuis bij Finezz. Ben je op zoek naar een boekhoudkantoor waar je meer bent dan je cijfers? Bij Finezz denken we met je mee over de groeikansen voor je bedrijf, zodat jij van start-up naar scale-up en verder kan.

Waarom ondernemers op Finezz vertrouwen

Hoewel medische beroepen het gros van onze klantenportefeuille uitmaken, hebben we de afgelopen decennia ook ervaring opgebouwd in dossiers voor o.a. weddingplanners, webshops, coaches, grafisch ontwerpers en andere ondernemers in uiteenlopende sectoren. Bijzondere btw-regelingen uitpluizen, de overstap naar een vennootschap regelen, advies bij zakelijke beslissingen,… je Finezz-boekhouder is je wing(wo)man in je business.

“Ik was op zoek naar een boekhouder waar ik gehoord werd, iemand die met me meedacht. Via-via ben ik bij Finezz terechtgekomen. Zaakvoerster Julie is een fijne madam die van aanpakken weet, die durft out of the box te denken en berekende risico’s durft te nemen. Ze houdt je niet klein, maar denkt juist mee over de groei van je bedrijf en dat was precies wat ik nodig had. Ook mijn dossierbeheerder Sofie kijkt niet op me neer als ik – naar mijn gevoel – onnozele vragen stel, maar ze antwoordt altijd heel vriendelijk en wijst me daarnaast ook kordaat op fouten of dingen die niet kloppen.”

– Katrien Van Geystelen van Sparklin’ Voice

Waarom onze klanten voor ons kiezen

“Ik ben enorm blij dat ik op Finezz kan rekenen. Ze zijn zoveel meer dan boekhouders. Als zaakvoerder van een webshop in hout-, tuin- en bouwartikelen voel ik me volledig ondersteund door Finezz. Vooral de proactieve aanpak ervaar ik als iets heel positiefs voor mijn bedrijf.”

– Jeroen Deseyn van Exzo

Profit First voor ondernemers

Bij Finezz moedigen we onze klanten aan om zelf een zicht te krijgen op hun cijfers. Dit doen we niet alleen door onze transparante manier van werken en geregelde updates, maar ook door hen te ondersteunen en begeleiden met het Profit First-systeem. Dankzij deze methode ga je als ondernemer focussen op je winst en waar je naartoe wil. Zo neem je weldoordachte beslissingen over je aanbod en investeringen die je bedrijf vooruit helpen.

“Ik kan nu veel meer verantwoorde keuzes maken. Juist omdat ik dankzij Profit First mijn cijfers begrijp, ben ik de afgelopen jaren enorm gegroeid met mijn zaak. Het heeft ervoor gezorgd dat ik van een eenmanszaak naar een vennootschap ben gegaan. Bovendien was mijn doel voor vorig jaar veel sneller bereikt dan verwacht, waardoor ik nu in 2023 al het plan voor 2025 aan het uitvoeren ben. Dat is echt mogelijk doordat ik dat inzicht heb gekregen.”

– Katrien Van Geystelen van Sparklin Voice over de voordelen van Profit First

“Het was een verademing dat iemand ons hielp met onze cijfers. Julie analyseerde alles en gaf aan hoe het zat met onze omzet. We bepaalden samen een winstdoel en van daaruit een omzetdoel. Dit zorgde ervoor dat we ook ons aanbod en onze marketing onder de loep namen. Hierdoor zagen we al snel waar we met onze marketing kansen lieten liggen om onze omzet te doen groeien. Dat pakten we dan ook meteen aan.”

– Sarah Ghijselinck van Hot Topic Foodstudio over het Profit First-traject dat ze volgde

Alles digitaal

Als ondernemer heb je geen tijd om elk kwartaal al je papieren bij elkaar te zoeken en met je map naar je boekhouder te trekken. Je wil op elk moment weten hoe je zaak er financieel voor staat. Dat begrijpen we maar al te goed en daarom sprongen we als boekhoudkantoor al vroeg op de digitale kar. Alles verloopt digitaal, zelfs de meetings met je boekhouder (al ben je ook altijd welkom bij ons op kantoor). Zodat jij je cijfers kan checken en met je administratie bezig bent wanneer het jou uitkomt.

Finezz, ook jouw boekhouder?

Wij ondersteunen je op boekhoudkundig en fiscaal vlak, zodat jij gerust kan ondernemen en je ambities waar kan maken. Maak kennis met de experten van Finezz en bepaal zelf of wij het boekhoudkantoor zijn voor jouw business.