Fotografe Kaat Bonte uit Aalter over Finezz

Kaat Bonte creëert met haar foto’s onvergetelijke herinneringen voor haar klanten. Van zwangere buiken en schattige baby’tjes over toffe familieportretten tot fraaie bedrijfsevents. Zowat drie jaar geleden investeerde ze in een eigen fotostudio. Om dat plan te realiseren, rekende ze op het advies van accountancykantoor Finezz.

“Ik ken Julie al lang. Jaren geleden was ze klant bij mij. Toen ze bij het vroegere B.A.F. instapte, werd ze mijn vaste contactpersoon. En natuurlijk blijf ik op haar diensten rekenen nu het bedrijf tot Finezz is omgedoopt.”

Kaat Bonte, fotografe

Venecolaan 56B/2, 9880 Aalter

Altijd professioneel advies

“Enkele jaren geleden was ik nog zelfstandige in bijberoep. Maar ik had wel al nood aan een eigen fotostudio. Mijn cijfers waren sterk, maar ik voelde me te onervaren op dat moment om mijn plannen in mijn eentje te verdedigen bij de bank. Gelukkig stond Julie aan mijn zijde. Letterlijk. Ze kwam met me mee en legde de bank een strak financieel plan voor. En het lukte! Inmiddels werk ik al een drietal jaar vanuit mijn eigen studio en sinds januari 2020 ben ik fulltime zelfstandige.”

Optimale vertrouwensband

“Julie is een jonge, gedreven vrouw. We kennen elkaar al zo lang, hebben elkaar zien groeien in onze jobs en zijn ondertussen ook vriendinnen. Bij Finezz is Leen nu mijn dossierbeheerder en ook met haar heb ik een goede band. Dat vind ik belangrijk. Je accountant weet zo veel over je. Dan wil je er toch zeker van zijn dat al die info in goede handen is. En ik vind het ook leuk dat ik me niet ‘ambetant’ hoef te voelen als ik nóg maar eens een vraag heb. Finezz helpt me altijd snel en correct verder.”

Samen nog sterker

“Je kunt wel spreken over een kruisbestuiving tussen mijn fotografiebedrijf en het accountancykantoor. De launch van Finezz legde ik bijvoorbeeld op beeld vast. En als Julie hoort dat een klant foto’s nodig heeft, zal ze me altijd aanraden. Fijn om zoveel aan elkaar te hebben!”

Zoek jij ook een boekhoudkantoor dat altijd aan je zijde staat?

Kies dan net als fotograaf Kaat Bonte voor strategisch boekhoudkantoor Finezz.