Logopediste Trui Deneir over Finezz

Trui Deneir is zelf niet zo thuis in de financiële kant van haar zaak, maar hoeft voor financieel advies gelukkig niet ver te zoeken. 

“Ik weet dat ik Finezz 100% kan vertrouwen met de financiële kant van mijn bedrijf, ze geven altijd het beste advies. Ik kan bij het Finezz team altijd terecht met mijn vragen.”

Trui DenEir, logopediste

Open communicatie

“Voor ik bij Finezz terechtkwam, had ik een andere boekhoudster. Op zich deed ze haar werk niet slecht, maar ik had niet het gevoel dat ik haar alles kon vragen. De relatie was heel afstandelijk, en ik was minder op de hoogte van alles dan nu. Ik merkte dat Julie mij veel meer inzicht kon geven in mijn eigen boekhouding, waardoor ik besliste om over te stappen.”

Volledig ontzorgd

Eind 2021 zette Trui de stap van eenmanszaak naar een vennootschap, op aanraden van Finezz. “Die overstap verliep heel vlot, ik hoefde mij daar eigenlijk heel weinig van aan te trekken. Mijn dossierbeheerder legde mij uit wat die overstap voor mij zou betekenen en welke fiscale voordelen een vennootschap met zich meebrengt. Ik was op de hoogte en verder regelde Finezz alles, zodat ik zorgeloos kon blijven werken als logopediste.”

Meer dan enkel boekhouders

Dat zaakvoerster Julie met Finezz inzet op sociale media, blogs en nieuwsbrieven, spreekt volgens Trui alleen maar in het voordeel van het bedrijf. “Ze doen veel om contact te houden met hun klanten, zelfs op sociale media, wat ik niet veel boekhouders zie doen. Julie is heel open naar haar klanten toe en wil hen ook op alle mogelijke manieren vooruithelpen. Zowel door hen te begeleiden om zelf meer inzicht te krijgen in hun cijfers, als door hen bij te staan als professional.”

Ik merk dat het echt een hecht team is en dat de samenwerking binnen het team heel vlot verloopt. Dat is net hun sterkte en dat merk je ook als klant, vind ik.”

Zoek jij ook een boekhouder die met je meedenkt?

Kies dan net trui voor een boekhoudkantoor dat je bijstaat met financieel en fiscaal advies!