Bart Desintebin van Desindo uit Gent over Finezz

Desindo uit Gent is al meer dan dertig jaar dé groothandel voor tuinhoutproducten. Zelf gaan ze voluit voor topkwaliteit en stevige service. Geen wonder dat ze voor hun financiële en fiscale zaken rekenen op een partner die zich even hoge eisen stelt: boekhoudkantoor Finezz.

“Wij zijn al jaren klant en maakten dus de overgang van het vroegere boekhoudkantoor B.A.F. Boekhouding naar Finezz mee. Ik moet zeggen: die verliep feilloos. Het is dan ook een capabel en dynamisch team.”

Mede-eigenaar Bart Desintebin

Wiedauwkaai 88, 9000 Gent

Wekelijkse check-up

“Finezz heeft veel werk aan ons, dat is een feit. Sylvie komt dan ook elke week bij ons langs en regelt het volledige boekhoudkundige plaatje. Van facturen tot gericht advies. En als ze zelf niet meteen een antwoord heeft op een vraag, dan zoekt ze het voor ons uit.”

Altijd paraat

Het grote, bloeiende houtbedrijf bestaat al decennia en ondernam dus al heel wat zakelijke stappen. Telkens stond Finezz paraat. “We voelen ons steevast ondersteund in onze plannen: fusiedossiers, oprichtingen van vennootschappen … Zelfs bij regelingen met de notaris staat Finezz klaar voor ons. Sylvie kent na een vijftiental jaar ons bedrijf door en door en vormt een succesvolle tandem met Julie. We weten wat we aan elkaar hebben. En hun drive voelen we zelfs bij ons op de werkvloer. Onrechtstreeks nemen onze medewerkers dat enthousiasme over.”

Goed in meegroeien

De laatste vijf jaar groeide de omzet van Desindo met zowat 60 procent.

En Finezz groeit mee. “Je moet het maar doen. Niet elk accountantskantoor zou zo gemakkelijk mee-evolueren. Maar Finezz blijft altijd bij de pinken en werkt langzaam maar zeker zelf ook aan expansie. Mooi om te zien!”

Wil jij ook een boekhouder die begeleidt met groeien?

Boekhoudkantoor Finezz begeleidt jou bij elke stap die je zet met je onderneming.