Radioloog dr. Thomas Van Thielen over Finezz

Dr. Thomas Van Thielen, radioloog in het AZ Klina en het UZA kwam via zijn collega’s bij Finezz terecht. Daar vond hij het vlotte, persoonlijke contact waar hij naar op zoek was in een boekhouder.

“Op het moment dat ik bij Finezz aanklopte, overwoog ik net de overstap naar een vennootschap. Zowel mijn dossierbeheerder Sylvie als Julie hebben mij daarin begeleid. Zij hebben eerst uitgerekend wat voor mij het voordeligst was en mij dan geholpen bij de overstap zelf. Zij hebben alles geregeld, zodat ik enkel de nodige papieren moest invullen en klaar.”

Radioloog dr. Thomas Van Thielen over Finezz

Samenwerken vanop afstand

De samenwerking verloopt heel vlot, ook al woont dr. Van Thielen in Antwerpen en is het Finezz-kantoor in Aalter. Dankzij de online communicatie is zelfs die afstand geen enkel probleem. “Zij houden de deadlines voor mij in de gaten en laten me tijdig iets weten wanneer ik bepaalde zaken administratief in orde moet brengen. Facturen binnenbrengen kan via een online platform, wat ik erg handig vind. Ik moet niet met die hele papierwinkel naar mijn boekhouder rijden, gewoon inscannen en uploaden. Doordat alles online gebeurt, kan ik wanneer het mij past een mailtje sturen of de nodige documenten doorsturen, die zij dan verwerken tijdens hun kantooruren.”

Heldere communicatie

Naast de overstap van een eenmanszaak naar een vennootschap, helpen de adviseurs van Finezz Van Thielen ook met zijn dagdagelijkse financiën. “Ik ben momenteel samen met mijn vrouw een huis aan het bouwen. Omdat ik deels van thuis werk, bekijken Julie en Sylvie samen met mij hoe we dat financieel het beste aanpakken. Welke kosten kunnen op de vennootschap gezet worden en welke betalen we best privé. Ik vertrouw op hun advies hierin. Ik heb echt het gevoel dat ik met al mijn vragen bij hen terecht kan. Als ik een mailtje stuur, krijg ik altijd snel antwoord. Zelfs als het erg druk is bij Finezz. Dan krijg ik een berichtje terug met de vraag of het eventueel een paar dagen kan wachten. Dan weet ik dat ik binnen de week een antwoord krijg op mijn vraag. Zo weet ik tenminste van iets en moet ik niet zitten wachten of 3 reminders sturen. Bovendien leggen ze mij alles uit op een verstaanbare manier.”

Educatie en advies

Heldere communicatie is een van de stokpaardjes van Finezz, en dan niet alleen tussen adviseur en klant onderling. “Ik lees trouwens de nieuwsbrief van Finezz. Er komen vaak topics aan bod waar ik zelf nog niet aan dacht, maar die wel eens interessant kunnen zijn voor mij. Ik vind het belangrijk om zelf op de hoogte te zijn. Oké, het is de bedoeling dat je boekhouder de touwtjes in handen heeft, maar ik vind het nuttig om zelf te weten wat kan en wat niet kan. Soms zet zo’n nieuwsbrief me aan het denken, of ik het niet anders moet aanpakken. Dan kan ik met die vraag bij Sylvie terecht en zij staat me daarin bij.”

Of de radioloog Finezz aanraadt? “Zeker! Mijn vrouw staat op het punt om een vennootschap te starten en ook zij rekent op Finezz om alles te regelen, nadat ze zag hoe gemakkelijk het bij mij ging.”

Zoek je een proactieve accountant?

Kies dan net als dr. Van Thielen voor Finezz, die jouw overstap naar een vennootschap regelt en proactief advies op maat geeft!