Ine van Monar Studio over Finezz

Toen Ine Blanckaert van Monar Studio pas startte als zelfstandige, koos ze voor dezelfde boekhouder als haar man. Hij werd immers stille vennoot, dus het was maar logisch dat dezelfde boekhouder ook haar financiën onder handen nam. Maar al snel bleek dat Ine een andere kant op wilde met haar zaak en daar hoorde ook een andere boekhouder bij.

“Ik wist heel goed wat ik wel en niet wilde en ik had verschillende gesprekken met boekhoudkantoren waar ik me niet altijd goed voelde. Maar van bij het eerste kennismakingsgesprek met Julie was er een match. Ik was op zoek naar iemand met wie ik op dezelfde golflengte zat en die me zou helpen in de groei van mijn zaak. En dat vond ik allemaal bij Finezz.”

Ine Blanckaert 

Monar Studio

Ondernemen in vertrouwen

Ine heeft geen werknemers en is nog niet lang bezig als zelfstandige in hoofdberoep, dus grote leningen of investeringen zijn nog niet aan de orde. En toch voelt ze dat ze op haar dossierbeheerder Leen en op het hele Finezz-team kan rekenen wanneer dat ooit wel aan de orde is. “Ik heb een back-up en voel dat ik er niet alleen voor sta. Ik zie dit echt als een samenwerking op lange termijn. Ik wil kunnen doen wat ik graag doe en er hopelijk genoeg geld mee verdienen. Ik kan op Finezz vertrouwen en weet dat ze mij gaan helpen waar nodig om de juiste beslissingen te nemen.”

Timemanagement en bereikbaarheid

Ine woont en werkt op zo’n 45 minuten van Aalter, waar het Finezz kantoor gevestigd is. Dat is niet bepaald bij de deur en had zelfs een dealbreaker kunnen zijn, ware het niet dat Ine helemaal niet naar Aalter hoeft te rijden om haar boekhouding te regelen. “Ik heb ervoor gekozen om de meeting voor mijn jaarafsluiting wel bij Finezz op kantoor te doen, omdat ik dat zelf aangenaam vind. Maar het had even goed online gekund. En daar ben ik heel blij om. Ik moet niet elk kwartaal met mijn map naar daar rijden. Het kan gewoon per mail of via het boekhoudprogramma. Ook dat vond ik trouwens straf. Ik was pas gestart met Billit als facturatieprogramma toen ik bij Finezz kwam. Hoewel dat niet hun gewoonlijke programma is, hebben ze toch de moeite genomen om dit te omarmen en uit te zoeken hoe ze ermee konden werken.”

Behalve het gemak van online werken, is Ine ook zeer te spreken over de efficiëntie binnen Finezz. “Ze geven duidelijk aan dat ze maar op bepaalde momenten telefonisch bereikbaar zijn en hun mails beantwoorden. Zo weet je dat ze ook echt tijd blokkeren om ongestoord aan hun dossiers te kunnen werken. En dat boezemt mij veel vertrouwen in, zeker als je weet dat een boekhouder nog altijd het grootste stuk op uurbasis factureert.”

En dat vertrouwen is volgens Ine, samen met de aanspreekbaarheid en toegankelijkheid de grootste sterkte van Finezz.

Ben jij ook op zoek naar een boekhouder die zich gefocust met jouw zaak bezighoudt en je zonder oordeel bijstaat in je Businezz? Vraag dan nu jouw vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Zoek jij ook een boekhouder die met je meedenkt?

Kies dan net als Ine voor strategisch boekhoudkantoor Finezz.