Loodgieter Joris Meuninck uit Aalter over Finezz

Joris Meuninck en Sofie Lobbens leiden samen al jaren een loodgietersbedrijf in Aalter. Klanten schakelen hen in voor badkamerrenovaties, vervangingen van ketels en de installatie van warmtepompen. Het bedrijf legt de nadruk op vakmanschap, precisie en klantgerichtheid. En hetzelfde verwachten ze van hun accountantskantoor. Een rol die Finezz met plezier op zich neemt!

“Net voor corona werden we klant bij Finezz. We kenden Julie al langer en ze hoefde ons dus niet meer te overtuigen van de kwaliteiten van haar kantoor. We wilden een accountantskantoor dat onze pijnpunten kent en voldoende kennis heeft van onze business. Dat Finezz de mogelijkheid biedt om met Yuki te werken was voor ons dan ook een pluspunt.”

Sofie Lobbens

Leon Bekaertlaan 38, 9880 Aalter

Proactieve overlegmomenten

Wat Sofie vooral opvalt aan de werkwijze van Finezz? De proactiviteit en de toekomstgerichtheid. “Sinds onze overstap naar Finezz voelen we ons beter voorbereid op wat gaat komen. En dat dankzij de vele overlegmomenten en de jaarlijkse budgettering. Nu zijn we altijd enkele stappen voor. We kennen ons budget, we hebben een idee van de te betalen belastingen, we krijgen uitleg bij de cijfers én we kunnen tijdig bijsturen waar nodig. Dat vind ik erg praktisch, zeker in deze vreemde tijden met heel wat schommelingen in de omzet.”

Reactiesnelheid en advies op punt

Snel kunnen schakelen is voor een ondernemer van groot belang, en daarin heeft de accountant een belangrijke rol. “Zodra we een investering – groot of klein – plannen, nemen we contact op met Finezz. Dan worden we altijd zo snel mogelijk verder geholpen. Zo wilden we onlangs een elektrische wagen aankopen. Dankzij Finezz kregen we meteen inzicht in de fiscale voordelen, de reële kosten enzovoort. We konden de aankoop op een doordachte manier doen. Nu hopen we binnenkort een kantoor te bouwen naast onze woning. Ook daarvoor hebben we al een overleg ingepland. Ik waardeer het advies enorm en ben blij dat ik meer inzicht heb in onze cijfers en de mogelijkheden. Ik weet erg goed wat we hebben aan Finezz: heel veel!”

Wil jij ook een proactieve boekhouder?

Kies dan net als loodgietersbedrijf Joris Meuninck voor Finezz Accountants.