Vaatchirurg dr. De Smet over Finezz

Via zijn vader kwam dr. Anthony De Smet bij ons kantoor terecht. Van de dagelijkse boekhouding tot de aankoop van zijn nieuwe huis: ondertussen is deze vaatchirurg al 10 jaar vaste klant bij Finezz.

“Mijn vader was al langer klant bij BAF, de voorganger van Finezz. Toen ik in 2012 startte, was het bijgevolg een logische keuze om ook op z’n minst bij dit kantoor langs te gaan voor een gesprek. Ondertussen ben ik zelf al 10 jaar tevreden klant en behandelt Finezz ook de boekhouding van mijn partner.”

dr. Anthony De Smet

Grondige opvolging

Dr. De Smet is zeer te spreken over de samenwerking met ons kantoor en zijn dossierbeheerder. “Sylvie volgt onze boekhouding nauwkeurig op en geeft geregeld degelijk en accuraat advies over bijvoorbeeld fiscale optimalisaties. Ze regelde alles voor de opstart van onze vennootschap, brengt elk jaar onze belastingen in orde en adviseerde ons ook in een optimalisatie van onze pensioenspaarplannen.

Een kantoor om op te bouwen

In 2021 stond het dokterskoppel voor een groot project: de aankoop van een nieuwe woning. “Ook daarvoor hebben we erg veel gehad aan Sylvie. Ze maakte de budgetten op en sprak haar contacten aan bij de bank, waardoor wij een interessante financiering kregen.”

Naast de grote projecten zoals de aankoop van een nieuw huis of de oprichting van een vennootschap, vertrouwt de vaatchirurg ook op Finezz voor de dagelijkse boekhouding. “Bij elke vraag die ik heb, krijg ik binnen een paar dagen een behapbaar, correct onderbouwd antwoord. En ik hoef niet helemaal naar Aalter te rijden. Doordat bij Finezz alles online gebeurt, mail ik alles door wanneer het mij uitkomt en werken zij aan mijn dossier tijdens hun kantooruren. Ook uitgebreider overleg kan online, wat heel erg handig is. Gezien onze agenda en de afstand, is het niet evident om even binnen te springen of elk kwartaal met mijn papieren naar daar te gaan. Dat alles digitaal gebeurt, is dus een groot voordeel.”

Vakkennis en bereikbaarheid

De grootste sterktes van Finezz Accountants volgens dr. De Smet? “Het correcte advies en de vlotte opvolging. Onze dossierbeheerder heeft een helder overzicht op onze situatie en kan bij elke vraag een gepast antwoord geven. Je merkt echt dat deze Finezz accountants weten wat ze doen en waarover ze spreken. Ik kan erop vertrouwen dat mijn dossier met de nodige vakkennis en nauwkeurigheid behandeld wordt. Bovendien verloopt het contact met Sylvie erg aangenaam, wat de hele beleving naar een hoger niveau tilt.”

Zoek een accountant op wie je kan bouwen?

Ben jij zelfstandige in de (para-)medische sector of vrij-beroeper? Plan je vrijblijvend gesprek in en we bespreken samen wat wij voor jou kunnen betekenen.