Over finezz

Elk accountantskantoor werkt op zijn manier. Omdat wij ondernemingen deskundig en hartelijk willen bijstaan, kiezen we bewust voor een authentieke, menselijke aanpak. Onze bedrijfsfilosofie vatten we samen in vier pijlers.

Ons team

Finezz bestaat uit een klein, hecht team dat elke dag voor jou klaarstaat.

Onze missie en visie

Wil je met een gerust hart ondernemen en gefindeerde beslissingen kunnen nemen voor je biznezz? Dan kies je met Finezz voor een dynamische partner die je begrijpt en inspireert bij de uitdagingen in je ondernemerschap.

We helpen jou om gefindeerde financiële en strategische stappen te zetten door zeer proactief te werken. Zonder onaangename verrassingen. Zonder achter de feiten aan te hollen. Mét oog voor de belangrijke kantelmomenten in je ondernemerschap. Zo helpen we jouw bedrijf om bewust te groeien, vandaag en in de toekomst.

Ons kantoor

In 1988 richt Bea Hautekeete boekhoudkantoor B.A.F. op. Het kantoor groeit in de loop der jaren uit tot een gevestigde waarde op het vlak van boekhouding, adviesverlening en fiscaliteit. Eind 2016 stapt Julie Van der Mast mee in de zaak. Vanaf 2020 neemt ze het roer van Bea over. Een jaar later doopt ze het bedrijf om tot Finezz.

Finezz is een waardevolle boekhoudpartner voor zowel zelfstandige ondernemers als kmo’s. Het team is actief over heel Vlaanderen en is gespecialiseerd in verschillende sectoren. Denk aan de bouwsector, de medische sector (tandartspraktijken, kinesisten, radiologen …), vrije beroepen en dienstverleners.

Eens gefindeerd praten over jouw bedrijf? Kom vrijblijvend op kennismakingsgesprek in ons accountantskantoor in Aalter.

“Behind every good business is a great accountant.”

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over ons kantoor en de laatste boekhoudkundige updates? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart