De missie en visie van Finezz

Onze missie

Wil je met een gerust hart ondernemen en gefindeerde beslissingen kunnen nemen voor je biznezz? Dan kies je met Finezz voor een dynamische partner die je begrijpt en inspireert bij de uitdagingen in je ondernemerschap.

We ontzorgen jou op een toegankelijke, efficiënte en hands-on manier in je dagelijkse boekhoudkundige activiteiten. En we staan je graag persoonlijk en proactief bij met onderbouwd advies. Zo kun je vanuit een goed inzicht in je cijfers doordacht schakelen op belangrijke sleutelmomenten.

We geloven in de meerwaarde van een persoonlijk en vertrouwelijk aanspreekpunt met wie je je dromen, bezorgdheden, vragen en ideeën kunt afstemmen. Je dossierbeheerder maakt graag tijd voor jou vrij tijdens een afspraak op kantoor of online.

Een grote menselijke toegankelijkheid is voor ons vanzelfsprekend, maar we omarmen ook een grote digitale toegankelijkheid. We werken voor onze diensten en boekhoudkundige faciliteiten sterk online, bijvoorbeeld met Yuki, Silverfin en Octopus.

Kortom, Finezz werkt graag samen met ondernemers die op zoek zijn naar een duurzame, findamentele partner voor hun boekhouding die zowel menselijke aandacht als digitaal gemak combineert.

Onze visie

Ondernemen was nog nooit zo uitdagend en complex als vandaag. Als ondernemer wil je financieel sterk staan en doordacht groeien. Een accountant die met je meedenkt en die je grip geeft op je cijfers, is essentieel om met een gerust hart te kunnen ondernemen.

Bij Finezz willen we dan ook een betrokken partner voor jou zijn. We helpen jou om gefindeerde financiële en strategische beslissingen te nemen door zeer proactief te werken. Zonder onaangename verrassingen. Zonder achter de feiten aan te hollen. Mét oog voor de belangrijke kantelmomenten in je ondernemerschap. Zo helpen we jouw bedrijf om bewust te groeien, vandaag en in de toekomst.

Finezz is een findamentele partner voor starters en kmo’s. Met onze vernieuwende phygital aanpak spelen we in op de verwachtingen van deze doelgroep. De combinatie van efficiënt online werken én persoonlijk contact zit ingebakken in het DNA van ons team. Een team dat over een zeer brede kennis én een aantal specifieke expertises beschikt, maar zich ook graag laat bijstaan door een uitgebreid netwerk van specialisten.

Wij gaan elke dag opnieuw voor de finezze in de samenwerking met jouw onderneming, en daarbij telt elk detail. Ons enthousiasme als het over cijfers gaat, werkt bovendien aanstekelijk. Wedden dat je zult uitkijken naar je positieve, constructieve en inspirerende besprekingen bij Finezz?

Meer weten?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart