Onze aanpak

Elke accountant werkt op zijn manier. Omdat wij bij Finezz ondernemingen deskundig en hartelijk willen bijstaan, kiezen we bewust voor een authentieke, menselijke aanpak. Onze bedrijfsfilosofie vatten we samen in vier pijlers.

De vier pijlers van Finezz

Face the facts of your Bizz

Als ondernemer verwacht je van ons duidelijkheid over je financiële situatie. Inzicht in en voeling met je boekhouding is daarbij essentieel. Je wilt op elk moment je boekhouding kunnen raadplegen, ontvangt graag tussentijdse cijfers en wilt daarbij inzichtelijke ondersteuning. Onze accountants vertalen vakjargon naar mensentaal en beschouwen een hands-on aanpak als één van hun kernwaarden.

Follow up your Bizz

Je persoonlijke dossierbeheerder kent je biznezz door en door. Bij belangrijke beslissingen kun je rekenen op onderbouwd advies en begeleiding. Je wilt grip op je financiële situatie, want achter al dat cijfermateriaal schuilen investeringen, aanwervingen, ideeën en dromen die met de nodige precisie opgevolgd moeten worden. Daarom voorzien we bij Finezz een jaarlijkse budgettering met een diepgaand adviesgesprek. Een meerwaarde voor jou als ondernemer.

Your Bizz Futureproof

Efficiënt werken creëert tijd. En laat dat laatste nu net hét tekort zijn van de eenentwintigste eeuw. Daarom kiezen we voor digitale vereenvoudiging in combinatie met persoonlijk contact. Een (virtuele) meeting met je vaste aanspreekpunt, facturen digitaal inleveren, een boekhouding die altijd up-to-date is … Alles verloopt zo doeltreffend mogelijk. Zo kun jij de groei van je biznezz optimaal opvolgen.

Run your Bizz with Flair

Inspireren, motiveren, netwerken … Als jouw grootste supporter willen we het beste voor je biznezz. Daarom houden we altijd ons netwerk, onze ogen en oren, én onze deur voor je open. Kunnen we je kennis verruimen? Dan doen we dat. Spotten we opportuniteiten? Dan brengen we ondernemers met elkaar in contact. Want ondanks onze cijferskills is 1 plus 1 toch soms 3.

Laten we samenwerken!

Al meer dan dertig jaar is Finezz een waardevolle partner voor ondernemers. We ontzorgen je in je dagelijkse boekhouding en staan je bij met onderbouwd advies op belangrijke sleutelmomenten.

Finezz biedt je de combinatie van menselijke aandacht en digitaal gemak. Zo kun jij als ondernemer de groei van je onderneming gemakkelijk opvolgen en met een gerust hart ondernemen. Vandaag en in de toekomst.

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over ons kantoor en de laatste boekhoudkundige updates? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart