Logopediste en make-up artiste Trui Deneir over Finezz

Trui Deneir is zelf niet zo thuis in de financiële kant van haar zaak, maar hoeft voor financieel advies gelukkig niet ver te zoeken. Haar vriend Jeroen is niet alleen de broer van Finezz-zaakvoerster Julie, hij werkt er zelf ook als dossierbeheerder. “Ik weet dat ik Jeroen 100% kan vertrouwen met die kant van mijn bedrijf, hij geeft altijd het beste advies. Ook bij Julie of de andere collega’s kan ik altijd terecht met mijn vragen.”

Open communicatie

“Voor ik bij Finezz terechtkwam, had ik een andere boekhoudster. Op zich deed ze haar werk niet slecht, maar ik had niet het gevoel dat ik haar alles kon vragen. De relatie was heel afstandelijk, en ik was minder op de hoogte van alles dan nu. Ik merkte dat Julie mij veel meer inzicht kon geven in mijn eigen boekhouding, waardoor ik besliste om over te stappen. Als ik een vraag heb, kan ik daar natuurlijk altijd mee naar Jeroen stappen, maar ook als ik een mail stuur naar het kantoor, krijg ik snel antwoord. Jeroen is mijn dossierbeheerder, maar ook andere accountants binnen Finezz zijn op de hoogte van mijn dossier, wat altijd handig is. Als Jeroen niet direct een antwoord weet, kan hij advies vragen aan zijn collega’s.”

Volledig ontzorgd

Eind 2021 zette Trui de stap van eenmanszaak naar een vennootschap, op aanraden van Finezz. “Die overstap verliep heel vlot, ik hoefde mij daar eigenlijk heel weinig van aan te trekken. Jeroen legde mij uit wat die overstap voor mij zou betekenen en welke fiscale voordelen een vennootschap met zich meebrengt. Ik was op de hoogte en verder regelde Finezz alles, zodat ik zorgeloos kon blijven werken als logopediste.”

Meer dan enkel boekhouders

Dat zaakvoerster Julie met Finezz inzet op sociale media, blogs en nieuwsbrieven, spreekt volgens Trui alleen maar in het voordeel van het bedrijf. “Ze doen veel om contact te houden met hun klanten, zelfs op sociale media, wat ik niet veel boekhouders zie doen. Julie is heel open naar haar klanten toe en wil hen ook op alle mogelijke manieren vooruithelpen. Zowel door hen te begeleiden om zelf meer inzicht te krijgen in hun cijfers, als door hen bij te staan als professional.”

Vanuit haar relatie krijgt Trui iets vaker een blik achter de schermen bij Finezz dan de meeste andere klanten. “Ik heb iedereen van het team al ontmoet, stuk voor stuk sympathieke mensen. Julie doet bovendien veel om voor een goede sfeer te zorgen, zoals een teambuilding organiseren naar Parijs. Ik merk aan wat mijn vriend vertelt dat het echt een hecht team is en dat de samenwerking binnen het team heel vlot verloopt. Dat is net hun sterkte en dat merk je ook als klant, vind ik.”

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart