Finmail

Orthopedist dr. Jens Vanbiervliet over Finezz

“Ik waardeer het advies en de proactiviteit van Finezz enorm en ben blij dat ik meer inzicht heb in onze cijfers en mogelijkheden.”

Radioloog dr. Thomas Van Thielen over Finezz

“Ik waardeer het advies en de proactiviteit van Finezz enorm en ben blij dat ik meer inzicht heb in onze cijfers en mogelijkheden.”

Eveline Lemahieu van Smartass Academy over Finezz

Eveline Lemahieu van Smartass Academy over Finezz Sinds februari 2022 rekent Eveline Lemahieu op Finezz Accountants voor de boekhouding van haar Smartass Academy. “Hier ben je geen nummer, maar voel je dat ze proactief bezig zijn met jouw dossier.” Gelukkig toeval De samenwerking tussen Eveline en Finezz is op een organische manier gegroeid. “Julie is begin dit jaar medevennoot geworden…

Logopediste en make-up artiste Trui Deneir over Finezz

Logopediste en make-up artiste Trui Deneir over Finezz Trui Deneir is zelf niet zo thuis in de financiële kant van haar zaak, maar hoeft voor financieel advies gelukkig niet ver te zoeken. Haar vriend Jeroen is niet alleen de broer van Finezz-zaakvoerster Julie, hij werkt er zelf ook als dossierbeheerder. “Ik weet dat ik Jeroen 100% kan vertrouwen met die…

Loodgieter Joris Meuninck uit Aalter over Finezz

“Ik waardeer het advies en de proactiviteit van Finezz enorm en ben blij dat ik meer inzicht heb in onze cijfers en mogelijkheden.”

Tandartsen De Wit uit Alken over Finezz

“Mijn collega-tandartsen hadden absoluut gelijk over Finezz: dit is dé fiscaal expert die je nodig hebt. Het is een wereld van verschil.”

Elegant Events uit Gentbrugge over Finezz

“Een boekhouder of accountant die ook meteen als financieel adviseur dienstdoet? Het is exact wat Elegant Events vond bij Finezz in Aalter.”

Bart Desintebin van Desindo uit Gent over Finezz

“Fiscaal en financieel inzicht én professionele ondersteuning voor je groeiende onderneming? Reken net zoals Desindo uit Gent op boekhoudkantoor Finezz.”

Fotografe Kaat Bonte uit Aalter over Finezz

“Finezz staat altijd aan mijn zijde. Ook toen ik bij de bank een lening aanvroeg voor mijn fotostudio voelde ik me prima begeleid dankzij fijn advies en een strak financieel plan.”

Advocaat Vincent Van der Mast van TLA uit Roeselare over Finezz

“Het grootste voordeel? Finezz is zoveel meer dan een standaard boekhoudkantoor. De grootste troef in onze samenwerking zit in het strategische advies op financieel en fiscaal vlak.”

Gynaecologe Sarah Van den Berghe uit Landegem over Finezz

“Mijn dossier wordt persoonlijk en op maat van mijn noden behandeld.”

Steven Derous & Ellen Schatteman van Paramedisch centrum BeLieve uit Evergem over Finezz

“Het hechte team van Finezz bestaat stuk voor stuk uit professionals.”

Annelore Ameel & Michaël Leconte van Tandpunt Vinderhoute uit Lievegem over Finezz

“Dankzij het onderbouwde advies van Finezz maken we de juiste beslissingen voor onze praktijk.”

Jeroen Deseyn van EXZO BV uit Aalter over Finezz

“De proactieve aanpak van Finezz is een meerwaarde voor mijn bedrijf.”

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart