Elegant Events uit Gentbrugge over Finezz

Eline Beernaert van Elegant Events is al jaren klant bij Finezz. Vanwaar die keuze? Ze is overtuigd van het principe ‘Schoenmaker blijf bij je leest’. Terwijl zij zich dus focust op haar business als weddingplanner, weet ze dat haar boekhouding in goede handen is bij haar financieel adviseur.

“Ik heb zelf economie gestudeerd en besef dus goed wat het belang is van een deskundige accountant. Julie en ik zijn al goede vriendinnen sinds de derde kleuterklas. Daarom wist ik ook meteen dat ik goed zat bij haar. Bij heel het team trouwens. Stuk voor stuk hands-on meedenkers!”

Begeleid van bij de start

“Toen ik mijn zaak opstartte, had ik natuurlijk allerlei ideeën die ik wilde uitvoeren. Dan heb je echt wel iemand nodig die met je brainstormt over de financiële kant. Finezz deed dat. Het team stond voor me klaar met nuttige tips, aandachtspunten en antwoorden op al mijn vragen. En ik weet dat ik op dezelfde topservice kan rekenen naargelang mijn zaak groeit.”

Digitale opties

“Ik gebruik de software Yuki alvast, maar ik maak nog geen gebruik van alle mogelijkheden. Gewoon omdat ik nog geen crack ben in die digitale wereld. Maar ik vind het wel geruststellend om te weten dat het kan. Ik hoop in de toekomst er meer werk van te maken. Zodra je het onder de knie hebt, lijkt het me superhandig om via één platform facturen en offertes te versturen. Nu doe ik wellicht nog wat dubbel werk.”

Samenwerking op lange termijn

“Ik zou collega-zelfstandigen in de regio zeker aanraden om met Finezz te werken. Maar als je een accountant zoekt, is de klik eigenlijk doorslaggevend volgens mij. Finezz en Elegant Events? Dat is een match. We hebben dezelfde visie, normen en waarden: klanten vooropzetten en écht luisteren naar hun noden en wensen.”

www.elegantevents.be
Vijverhof 30, 9050 Gentbrugge

Ook op zoek naar een boekhouder die tegelijk als je financieel adviseur fungeert? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij Finezz.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart